A weboldal jelenleg feltöltés alatt áll, rendeléseket nem fogad. Teljes készletünkből a "Rendelés itt" bannerra ( ← balra) kattintva tud vásárolni.

Idén már 18 éves a TextilPont

Idén már 18 éves a TextilPont

2022. 04. 19-én nagykorú lesz a TextilPont. TextilPont Kereskedelmi Kft. - 2004-óta biztos pont a lakástextil kereskedelemben.

18 éves a TextilPont

Idén 18 éves a TextilPont

Rövid cégtörténet

Cégünk 2004. 04. 19-én alakult Budapesten, Pont Bútor Kereskedelmi Kft. néven. Fő profilunk induláskor a bútorkereskedelem és a bútortervezés, illetve a bútorgyártás volt. Alaptevékenységünk mellett azonban az akkori üzletünkben is tartottunk lakástextileket.
2007-ben változás történt cégünk működésében, így azóta kizárólag internetes lakástextil kereskedelemmel foglalkozunk. Négy évig (2007-és 2011 között) a TeszVeszen és a Vaterán lehetett megtalálni az áruinkat, majd 2011. október 6-án létrehoztuk Textilpont Lakástextil Webáruházat. A webáruház elnevezésben a "pont" a Kft. eredeti nevére utal.
Online textilkereskedésünk az első időben főként a háziasszonyok, kisgyermekes családok, foltvarrók és szabómesterek igényeit célozta meg, de napjainkban már egyre gyakrabban önkormányzatok, jelentős cégek, nevelési intézmények, hagyományőrző csoportok, szállodák, panziók és vendéglők rendeléseit is sikerrel teljesítjük.
Meggyőződésünk, hogy kedvezőtlen feltételek mellett is tartani kell olcsó árainkat, és folytatni gyakori akcióinkat. Mindemellett elhatározásunkká vált, hogy hónapról-hónapra fokozatosan bővülő, minőségi választékkal és kiemelt figyelemmel szolgáljuk ki megrendelőink igényeit.

2015. 11. 17-től cégünk új elnevezése: TextilPont Kereskedelmi Kft.

2016. 10. 17-től cégünk székhelye: 2118 Dány, Kossuth u. 46.

TextilPont Kereskedelmi Kft. - 2004-óta biztos pont a lakástextil kereskedelemben.


 

További hírek